שלושת המיתוסים הגדולים ביותר על שערים חשמליים

השקעה בשער חשמלי היא החלטה גדולה, ומומלץ לעשות הרבה מחקר לפני כן. אם אתה עושה את המחקר הזה באינטרנט, לפעמים זה יכול להיות מסובך להבחין בין העובדות המוצקות לבין הדעות האישיות. פירוש הדבר שזה יכול להיות קל ליצור רושם מוטעה לגבי היבטים מסוימים של שערים חשמליים, החל מתפקידם וכלה במושך האסתטי שלהם. אנו רוצים שכולם ירגישו שהבית או העסק שלהם בטוחים ומאובטחים. לכן, ללא התייחסות נוספת, עלינו להפחית כמה מהמיתוסים הידועים לשמצה ביותר הקשורים לשערים חשמליים.

 

הם מתאימים רק לנכסים מסחריים גדולים

נתחיל באחת הנפוצה ביותר. אנשים נרתעים לעתים קרובות מהשקעה בשער חשמלי מכיוון שהממדים והמחירים של דגמים מסוימים גורמים לכך שהם מתאימים ביותר לנכסים מסחריים ולא לנכסים פרטיים. ולמרות שזה עשוי להיות נכון לגבי שערים מסוימים, זה בוודאי לא נכון עבור כולם.

 

למעשה, בטווח הארוך, שערים חשמליים יכולים להוכיח את עצמם במהרה כפתרון חסכוני לנכסים פרטיים. חברות ביטוח רבות מוכנות להציע מחיר מוזל לבתים עם שערים חשמליים, מכיוון שהם הופכים את הנכס לבטוח יותר, ומקטין את הסיכויים לפריצה.

 

הם לא מרתיעים פורצים

המיתוס הזה הוא קצת מוזר. יש אנשים שיטענו כי שערים חשמליים הופכים את הנכס שלך לרווחי יותר לפורצים, מכיוון שהוא מציע שיש יותר להגן עליו. עם זאת, טענה זו מתעלמת מהעובדה שרובם המכריע של הפורצים הם אופורטוניסטים, ואופורטוניסטים נרתעים בקלות על ידי צעדי ביטחון ברורים. יתרה מכך, נוכחותם של שערים חשמליים מרמזת גם כי בנכס נתון קיימים אמצעי אבטחה מתוחכמים נוספים, המגדילים את הקושי הזה עוד יותר. בקיצור, זה מספק הרתעה פיזית ונפשית מוצקה לפורצים, מכיוון שהסיכון מול ההזדמנות מוטה באופן מסיבי לצד הסיכון.

 

הם לא בטוחים

עלינו להקפיד לדבר על זה, שכן נכון ששערים חשמליים דורשים שימוש מסוים בזהירות סביבם, כדי למנוע את הסיכון לפגיעה ברכוש (כגון מכוניות) או איומים על בריאות האדם ו בְּטִיחוּת. עם זאת, שערים חשמליים מודרניים מצוידים במגוון אמצעים מתוחכמים לשיפור ניכר של בטיחותם עבור מבוגרים, ילדים ובעלי חיים כאחד. זה כולל, למשל, חיישני תאי פוטו מתקדמים המונעים את סגירת השערים אם הם מזהים משהו החוסם את דרכם. (למעשה, אלה רגישים כל כך שלעתים נדמה שהם שומרים על שערים פתוחים ללא סיבה – אם כי בשמחה, זו בעיה שלעתים קרובות ניתן לתקן בקלות ללא צורך בהסבר מהנדס).

 

הם מצוידים גם ברצועות בטיחות, שבעצם מתפקדות כקצות עצבים מלאכותיים עבור השערים שלך, ועוזרות להם 'להרגיש' כאשר הם באים במגע עם מכשול, בין אם זה אובייקט סטטי או יצור חי, ומבטיחים שהם ימהרו להתרחק ולחזור למצבם המקורי. הרצועות האלה כל כך רגישות שאפשר למעשה לעצור אותן פשוט על ידי לחיצה עליהן עם האגודל. ברור שעם זאת, ברגע שמערכות אלו כוילו, הותקנו ונבדקו בצורה מקצועית, אנו ממליצים להימנע מבדיקות בתנאים 'חיים' אם בכלל אפשרי!